#ibsilly
SSL-Dam

Sillybloggen igång

Då kör vi igång bloggen med fokus på #ibsilly. Här blir det kortare texter om vad som händer kring nya kontrakt, övergångar och rykten. Helt färdiga övergångar och nya kontrakt kommer du även kunna läsa på ibnytt.se i form av artiklar.

Bara idag måndag har det blivit klart att Sirius SSL-etablerade talang Mattias Jansson fortsätter i klubben och även Pixbos landslagsmeriterade back Jens Milesson har skrivit nytt kontrakt

Klart är även att två spelare lämnar Dalens damlag. Det är rutinerade Isabell Larsson med 150 matchen i Dalen som slutar spelar på elitnivå. Även landslagsmeriterade målvakten Erika Johansson lämnar Dalen och flyttar av personliga skäl hem till Stockholm.

– Det är synd, jag har trivts så himla bra. Det är en otroligt bra förening, ett härligt gäng och en bra ledarstab, säger hon till VK. Erika kom inför denna säsong från Huddinge och har tidigare spelat i Södertäljelaget Telge.

På tal om Telge som är tillbaka i SSL nästa säsong fortsätter inte målvakten Linnea Bergman med upp i SSL. Kanske perfekt för Erika Johansson att ansluta till gamla laget och fortsätter spel i SSL?

På tipstelefonen har tips om att Linköpings Jesper Johansson skulle vara aktuell för FBC Kalmarsund. Ett intresse fanns även från Johanssons sida men eftersom Kalmarsund inte gick upp i SSL är det inte aktuellt att ”göra en omstart” meddelade Johansson vars kontrakt går ut den här säsongen.

Tips, rykten eller klara övergångar? maila jonathan@ibnytt.se eller skriv till oss på twitter @ibnytt eller @jonathanrudman.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar