#ibsilly
SSL-Dam

Sillybloggen igång

Då kör vi igång bloggen med fokus på #ibsilly. Här blir det kortare texter om vad som händer kring nya kontrakt, övergångar och rykten. Helt färdiga övergångar och nya kontrakt kommer du även kunna läsa på ibnytt.se i form av artiklar.

Bara idag måndag har det blivit klart att Sirius SSL-etablerade talang Mattias Jansson fortsätter i klubben och även Pixbos landslagsmeriterade back Jens Milesson har skrivit nytt kontrakt

Klart är även att två spelare lämnar Dalens damlag. Det är rutinerade Isabell Larsson med 150 matchen i Dalen som slutar spelar på elitnivå. Även landslagsmeriterade målvakten Erika Johansson lämnar Dalen och flyttar av personliga skäl hem till Stockholm.

– Det är synd, jag har trivts så himla bra. Det är en otroligt bra förening, ett härligt gäng och en bra ledarstab, säger hon till VK. Erika kom inför denna säsong från Huddinge och har tidigare spelat i Södertäljelaget Telge.

På tal om Telge som är tillbaka i SSL nästa säsong fortsätter inte målvakten Linnea Bergman med upp i SSL. Kanske perfekt för Erika Johansson att ansluta till gamla laget och fortsätter spel i SSL?

På tipstelefonen har tips om att Linköpings Jesper Johansson skulle vara aktuell för FBC Kalmarsund. Ett intresse fanns även från Johanssons sida men eftersom Kalmarsund inte gick upp i SSL är det inte aktuellt att ”göra en omstart” meddelade Johansson vars kontrakt går ut den här säsongen.

Tips, rykten eller klara övergångar? maila jonathan@ibnytt.se eller skriv till oss på twitter @ibnytt eller @jonathanrudman.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Nästa artikel

#ibsilly
SSL-Herr

Fyra spelare lämnar Dalen

Dalen genomför förändringar i sin herrtrupp efter årets uttåg i kvartsfinalen.

Klart är att trion Alexander Bodén, Nico Scalvinoni och Patrik Suchánek kommer inte att spela i IBK Dalen den kommande säsongen skriver Dalen på sin hemsida. För vissa inga nyheter då det meddelades för tre dagar sedan. Trots det en tecken på att Dalen vill ändra om i truppen. Tappet av Bodén som gjorde comeback under säsongen var väntat.

Tappet av backen Suchánek kan påverka mer och förhoppningsvis kan vi se Suchánek fortsatt i SSL i någon annan klubb. Kvaliteten i det Tjeckiska landslagsbacken finns där, tillräcklig för SSL.

Det verkar också som att forwarden Jim Johansson slutar i Dalen. Johansson som gjort 12 mål och 10 assist den här säsongen uppges sluta enligt Anthony Sundströms blogg. Något som Johansson själv även verkar förmedla genom sin twitter.

Sedan tidigare är det även klart att Albin Andersson byter Dalen till rivalen Team Thorengruppen. 

Glada nyheter för Dalen är att Ketil Kronberg fortsätter i Dalen.
Evighetsmaskinen är viktig för Dalen och ska det nu plockas in nya spelare i truppen kan Kronbergs rutin och Dalenkultur vara otroligt viktig att ha kvar.

Även Viktor Nystedt verkar fortsätta i Dalen. Det är inget som klubben själva gått ut med men som VK har skrivit om.

På ryktessidan har Filip Stenmark som kopplats samman med Umeå och då framförallt med Dalen som han tidigare tillhört större delarna av sin karriär. Dock ännu oklart vad som händer med Stenmark.

Även Karlstads Sebastian Degeryd ryktas till Dalen.

Det är vara bråda dagar för Klubbdirektör Karlsson som i vilket fall har ett bekymmer mindre att tänka på efter att igår presenterat en ”ny” tränarduo för damlaget där Karlsson varit tränare den här säsongen.

Då är vi igång. Tips? jonathan@ibnytt.se eller @jonathanrudman eller @ibnytt

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Nästa artikel

#ibsilly
Okategoriserade

Snart drar #ibsillybloggen igång

Hej och välkommen till ibnytt.ses Silly Season blogg. Snart startar bloggen där vi kommer skriva om rykten, bekräftade övergångar och senaste nytt.

Snart börjar ibnytt.se med vår Silly Season blogg där vi kommer bevaka #ibsilly på nära håll. Har du tips på övergångar som är på gång, kontraktsförlängningar eller galna rykten. Skicka iväg ett mail till jonathan@ibnytt.se eller ring 0706034677.
Tips direkt till @ibnytt på twitter är också ett bra sätt.

 

Vill du hjälpa till och driva Silly Season bloggen eller vet någon som skulle passa i rollen. Skicka ett mejl till jonathan@ibnytt.se

silly

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Nästa artikel